Despre noi

Sep 21, 2018

Obiectivul nostru:

De a vă oferi o descriere corectă și exactă a celor mai populare site-uri australiene de dating. Realizăm acest lucru prin scrierea de recenzii, colectarea opiniilor și experiențelor dvs. cinstite pentru un număr de site-uri, oferirea de sfaturi și informații despre cele mai recente site-uri de dating și știri și, cel mai important, dorim să facem acest lucru complet gratuit. Rezultatul dorit? De a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză cu privire la site-ul pe care doriți să vă înscrieți.

Ce facem?

Ne înscriem, ne abonăm, utilizăm site-ul și creăm o recenzie a fiecărui site listat în clasamentul nostru Top5. De asemenea, păstrăm o relație apropiată cu companiile de dating, pentru a încerca să strângem informații cu privire la costurile și numărul de utilizatori. Aceste informații sunt, de obicei, indisponibile, cu excepția cazului în care treceți prin lungul proces de înscriere!

Pe baza rezultatelor oferite de următorii factori:

1. Funcții

2. Credibilitate

3. Securitate

4. Ușurință în utilizare

5. Ajutor și asistență

Clasificăm site-urile în funcție de scorul mediu în care nota maximă este 10. Vă rugăm, de asemenea, să vă împărtășiți experiențele pe diferitele site-uri listate și să raportați atunci când aveți probleme sau succese cu diferiți parteneri. Suntem mai puternici la nivel de comunitate și putem folosi aceste cunoștințe colective pentru a lua cele mai bune decizii pentru noi, la nivel personal.

Ce nu facem?

În ciuda efortului pe care îl depunem pentru acest proiect, nu vă putem oferi garanția că veți găsi exact ceea ce căutați, urmând recomandările noastre. Găsirea partenerului potrivit, a unui prieten sau a unui partener ocazional depinde de o varietate de factori, dintre care mulți sunt în afara controlului nostru. Vă oferim sfaturi, recomandări și ajutor. Nu oferim soluții, iubiți și iubite!


Vă dorim întâlniri plăcute și sigure.


Echipa Top5.