5 reguli pentru întâlnirile ocazionale

Sep 21, 2018

Întâlnirile ocazionale reprezintă o modalitate ideală de a întâlni oameni în situații de presiune scăzută, fără implicații. O întâlnire ocazională nu trebuie să se încheie cu sex dacă participanții nu doresc acest lucru. Poate fi mai mult sau mai puțin, în funcție de ceea ce doresc cei doi să fie.

1. Este bine ca lucrurile să fie simple

Cheia pentru întâlnirile ocazionale este să vă amintiți de ce ați apelat la ele în primul rând. Dacă vă obsedează o anumită persoană, este posibil ca întâlnirile ocazionale să nu vi se potrivească. Păstrați lucrurile simple și învățați să vă bucurați de timpul petrecut împreună.

Cel mai bun lucru este sa vă concentrați pe un singur lucru. Să vă distrați. Căutarea unui singur lucru va fi mult mai ușoară decât încercarea de a bifa o listă complexă. Lucrurile simple sunt mult mai puțin probabil să se destrame brusc, mai repede decât vă așteptați.

2. Nu stabiliți limite arbitrare

Nu uitați, întâlnirile ocazionale sunt fundamental diferite de alte tipuri de întâlniri. De exemplu, nu trebuie să vă limitați la un anumit partener, astfel încât sunteți liber(ă) să vă bucurați de varietate, cu o mulțime de oameni diferiți. De asemenea, folosiți-vă de această ocazie pentru a încerca ceva nou. Dacă de obicei vă place un anumit tip de persoană, încercați să experimentați un pic și să vedeți ce altceva mai există. Puteți oricând să vă răzgândiți dacă nu funcționează.

3. Stabiliți granițele

Evitarea limitelor nu înseamnă să acceptați totul. Trebuie să înțelegeți unde se află granițele dvs. și cu ce vă simțiți confortabil. Nu permiteți nimănui să le ignore. Nu uitați, nu aveți obligația să vă vedeți cu o anumită persoană mai mult de o dată. Dacă vă face să vă simțiți inconfortabil, puteți să puneți punct întâlnirii și să uitați în siguranță de ea. Încercați să fiți sincer(ă) cu privire la ceea ce doriți, încă de la început.

4. Relaxați-vă

Întregul scop al întâlnirilor ocazionale este să vă distrați. Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să-l permiteți, ceea ce înseamnă să vă relaxați. Cu cât vă lăsați mai repede în voia distracției, cu atât veți avea mai multe întâlniri reușite. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să lăsați lucrurile să vină de la sine. Din nou, țineți cont de granițele dvs., dar nu vă faceți griji dacă întâlnirea nu merge așa cum vă așteptați. Dacă nu obțineți ceea ce ați dorit, este în regulă, veți mai avea și alte ocazii.

5. Construiți-vă așteptări realiste

Dacă vă stabiliți obiective arbitrare și înalte, atunci veți fi dezamăgit(ă). Încercarea de a vă forța întâlnirile pentru a îndeplini aceste obiective este o modalitate bună de a garanta exact contrariul. Încercați să vă amintiți că ați acceptat să vă distrați împreună cu persoana cu care vă întâlniți, nici mai mult, nici mai puțin. Dacă vă propuneți să vă simțiți bine, indiferent de felul cum acest lucru se va întâmpla, atunci este mult mai probabil să reușiți dacă nu sunteți tras înapoi de idei preconcepute.