Alegerea celei mai bune fotografii de profil

Sep 21, 2018

După ce începeți să căutați o relație, devine esențialsă aveți cele mai bune fotografii la profilul dvs

Când oamenii se uită la profilul dvs., cel mai mult vă vor folosi fotografia pentru a-și da seama dacă vor să aibă o conversație cu dvs. 

Plecând de la asta, nu este de mirare că oamenii vor să se asigure că au fotografii frumoase în profilul de dating

Doriți să găsiți cea mai bună fotografie, ca să aveți cele mai mari șanse de succes. Totuși, nu trebuie neapărat să vă bazați pe o fotografie mai veche. 

Chiar dacă este una dintre cele mai bune fotografii de profil de dating pe care o aveți. Explicația are legătură cu transmiterea mesajului corect. 

Când ne uităm la fotografii vechi de-ale noastre, recunoaștem ceea ce vedem. Avem tendința de a observa lucrurile care au rămas la fel. 

Aceasta înseamnă că noi credem că fotografiile vechi sunt mai apropiate de realitate decât sunt, de fapt. 

Pe de altă parte, există o probabilitate mai mare ca ceilalți să observe lucrurile care s-au schimbat în fotografiile unei persoane. Așadar, chiar dacă sunteți de părere că o fotografie mai veche este potrivită pentru profilul de dating, cei care o privesc ar putea să nu fie de acord.

cea mai bună fotografie pentru profilul de dating

Când faceți o nouă fotografie de profil, aveți o mulțime de posibilități. Ca prim pas, ar trebui, probabil, să aveți în vedere următoarele.


Zâmbiți natural

Unii oameni evită să zâmbească din cauza ridurilor. Cu toate acestea, oamenii sunt atrași de o față cu adevărat fericită așa că merită.

 

Așteptați momentul potrivit al zilei

Faceți fotografia după-amiaza sau mai târziu. Lumina este cea mai bună și oamenilor le plac fotografiile făcute seara.
 

Fără bliț

Blițul vă va face să arătați mai rău. Se spune că îmbătrânește oamenii chiar și cu 7 ani, prin urmare folosiți lumina blândă în locul lui pentru a vă face cea mai bună fotografie pentru profilul de dating.
 

Includeți o fotografie de sus până jos

Fotografiile bune pentru un profil de dating includ mai mult decât fața. Aveți mult mai multe șanse de a primi răspunsuri dacă oamenii pot vedea ce tip de corp aveți.


Faceți fotografii doar cu dvs.

Mulți oameni preferă să folosească o fotografie de grup pentru profil. Este o greșeală căci sunt șanse mari să producă confuzie pentru persoana care o privește.
 

Folosiți locațiile preferate

Fotografiile făcute în aer liber sau într-o locație interesantă, unde este clar că faceți ceva au mult mai multe șanse să atragă atenția. Așadar, ieșiți afară din casă înainte de a scoate camera foto.
 

Folosiți-vă imaginația

Credeți sau nu, fotografiile alb-negru primesc în realitate mai multe aprecieri. Dacă faceți un lucru un pic diferit este posibil să vă aducă mai multă atenție.
 

Mai cereți o părere

O părere din afară vă va fi de folos. Uneori, fotografiile bune pentru profilul de dating pot fi uneori trecute cu vederea prin urmare, un al doilea sau un alt treilea set de ochi ar putea face diferenț.