Întrebări frecvente

Sep 21, 2018

De ce întâlniri ocazionale?

Mulți oameni ne-au întrebat „De ce să încerc întâlnirile ocazionale?". Un răspuns simplu este că sunt o modalitate amuzantă și la îndemână de a întâlni oameni noi. Cu toate acestea, din experiența noastră, este greșit să puneți o astfel de întrebare. Practic, ceea ce am aflat este că oamenii încă nu înțeleg pe deplin ce este dating-ul online și câte platforme și comunități diferite există. Platformele de dating online încearcă să conecteze persoane asemănătoare, pentru a le permite să-și găsească un nou prieten, o persoană cu care să iasă în oraș, un partener sau o persoană pe care să o contacteze ocazional. Internetul vă ajută pur și simplu să vă măriți raza de căutare și vă oferă instrumente (mesagerie instantanee, apeluri video etc.) pentru a face căutarea mai plăcută. Dating-ul online este ceea ce obțineți din toate acestea - la fel ca în viața reală, atunci când ieșiți cu prietenii la un bar pentru a întâlni oameni noi. Deci, din nou, „De ce dating online?”: pentru că este o modalitate de a întâlni noi prieteni, persoane cu care să ieșiți în oraș sau parteneri, și poate fi extraordinar de distractiv. 


Ce este important atunci când aleg un site pentru întâlniri ocazionale?

Această întrebare se leagă de ceea ce am scris în secțiunea „De ce întâlniri ocazionale?”: Este foarte important pentru dvs. să definiți ceea ce căutați, de fapt. Există mii de platforme de întâlniri ocazionale. Un început bun este să vă întrebați dacă sunteți interesat să le răsfoiți. Chiar dacă granițele sunt puțin neclare, există o distincție clară între diferitele platforme. Pe de o parte, aveți portalurile exclusiv pentru întâlniri (sau chiar întâlniri ocazionale) care au mii de profiluri pe care le puteți răsfoi și, pe de altă parte, există site-uri pentru flirt și întâlniri ocazionale. Citiți comentariile noastre despre diversele site-uri de întâlniri ocazionale, pentru a afla ce servicii oferă fiecare platformă în parte.


Cum îmi asigur siguranța personală și a datelor?

Există două aspecte importante privind „siguranța”. Unul privește siguranța datelor personale, care include adresa dvs. de e-mail, numele, detaliile de plată și multe alte aspecte care vă privesc ca persoană. Întotdeauna asigurați-vă că citiți (sau mai realist, vă uitați la) termenii și condițiile care guvernează site-ul înainte de a vă înscrie. Dacă nu puteți găsi o secțiune de termeni și condiții, acest lucru este în mod clar un semnal de alarmă că ar trebui să vă înscrieți. Asigurați-vă că site-ul respectă toate legile aplicabile române privind protecția consumatorilor și explică în detaliu ce se face cu datele dvs. personale. Standardul ar trebui să fie acela că acestea afirmă în mod explicit că niciunul dintre datele dvs. personale nu va fi partajat cu terțe părți fără consimțământul dvs.

Al doilea aspect important este siguranța dvs. personală. Aici putem să vă recomandăm să fiți la fel de precaut ca atunci când vă întâlniți cu oamenii în realitate. Deși întâlnirile online sunt, în general, sigure, există oameni care încearcă să profite de dvs. în diverse moduri sau sunt pur și simplu o companie neplăcută. Utilizați-vă bunul simț. Câteva recomandări includ: asigurați-vă că vă alegeți locuri publice pentru primele întâlniri, informați-vă familia și prietenii atunci când vă întâlniți cu cineva nou și fiți precaut atunci când partajați informații private cu noi contacte.


Ce buget ar trebui să am atunci când încep să merg la întâlniri ocazionale?

Există multe opțiuni diferite, variind de la site-uri pentru dating 100% gratuite până la site-uri cu cotizație de membru, cu costuri lunare de până la 40 $. Ceea ce alegeți în cele din urmă depinde de preferințele dvs. Cu toate acestea, după cum s-a menționat în paragraful anterior, serviciile de dating online plătite descurajează escrocii și falsificatorii și astfel creează o comunitate mai serioasă.